Zonnepanelen

Eigen schone energieopwekking met maximaal rendement

Eigen schone energieopwekking met maximaal rendement

Voor ieder dak een oplossing

Van kleine bedrijfspanden tot grote industriële daken en zonne-carports tot zonneweides. Voor iedere situatie vinden en realiseren we een passende oplossing. 

Meer grip met eigen opwek

Energie is duur. En het wordt alleen maar duurder. Nu investeren is later goed verdienen. Door de energie zelf op te wekken bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Dat zijn euros die ook kunnen gaan naar de groei van jouw bedrijf. 

Met eigen opwerk bepaal je zelf jouw eigen groeitempo. Steeds meer bedrijven hebben te maken met netcongestie. Het krijgen of verzwaren van een netaansluiting is niet meer vanzelfsprekend. Daarnaast zijn de boetes fors voor het afnemen van te veel stroom. 

Met eigen opwek heb je jouw energie in eigen handen. Je bepaald zelf hoe veel energie je kunt gebruiken en wanneer het tijd is voor de volgende stap, 

Of je nou wilt verduurzamen vanuit een financiele overweging, of omdat het moet voor de ESG en CO2 reporting, energieopwek met zonnepanelen is groen, duurzaam en draagt bij aan een gezondere wereld. 

Eigen opwek op de beste plek

Onze roots liggen in het aanleggen van zakelijke zonne-installaties. Van kleine bedrijfspanden tot grote industriële daken. Gevels, carports of veldopstellingen behoren ook tot de mogelijkheden. 

Wij hebben jarenlange ervaring met opwekinstallaties. Voor iedere toepassing leveren wij de best passende panelen met het beste rendement voor jouw situatie. 

Werkwijze

1.

Energie Analyse & voorlopig ontwerp

We starten met een analyse van het huidige verbruik en de verwachte toekomstige situatie. Samen bespreken we jouw ambities en verwachtingen. Op basis van de wensen en mogelijkheden stellen we een voorlopig ontwerp op dat past bij jouw wensen en verwachtingen inclusief business case met terugverdientijden.

2.

Uitvoering & installatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot installatie. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte implementatie met minimale verstoring van jouw bedrijfsactiviteiten.

3.

Service & onderhoud

We werken met verschillende service pakketen waaruit de klant kan kiezen om te zorgen dat jouw systeem optimaal blijft presteren. We voeren regelmatige controles uit, verzorgen onderhoudsbeurten en ons serviceteam staat klaar om eventuele problemen snel op te lossen.

4.

Optimalisatie

We helpen jou bij het optimaliseren van jouw energiesysteem, zodat je de maximale waarde uit jouw systeem kunt halen.

Slimme aansturing en real-time inzicht

Wij leveren en installeren niet alleen de zonnepanelen, maar werken ook met de nieuwste omvormers die in staat zijn peakshaving toe te passen en te communiceren met bijvoorbeeld de laadinfrastructuur of het energieopslagsysteem. Daarmee ben je altijd klaar voor toekomstige uitbreidingen in je energiesysteem.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in zonnepanelen? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op. Ons team helpt je graag!

Aan de slag met verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bekijk de projecten waar we trots op zijn.

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven