Software

Slimme aansturing voor optimaal rendement

Slimme software voor efficiënt energiemanagement

Haal waarde uit je hardware

Laadpalen, zonnepanelen en energieopslag zijn op zichzelf al goede investeringen. Maar om die verschillende modules goed met elkaar te laten samenwerken is niet vanzelfsprekend. Met slimme software werken deze onderdelen van je energiesysteem harmonieus samen. zo kun je energie besparen, maar ook goedkoper inkopen en eventueel duurder terugleveren.

Hoe berekent de software?

Slimme software houdt rekening met allerlei variabelen: aantal te laden auto’s, energieprijzen, weeromstandigheden en weervoorspellingen, percentage batterijopslag, en nog veel meer. Op basis van die variabelen gaat de software beslissingen nemen, zoals de auto’s sneller of langzamer te laden, maar ook om eventueel energie in te kopen of terug te leven.

ESG reporting en duurzaamheidsdoelstellingen


Het gebruik van geavanceerde software vereenvoudigt ook het proces van ESG-rapportage en compliance voor andere duurzaamheidsdoelstellingen. Deze slimme software genereert uitgebreide rapporten waarmee jouw bedrijf kan aantonen dat het voldoet aan duurzame normen.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in software? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op. Ons team helpt je graag!

Aan de slag met verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bekijk de projecten waar we trots op zijn.

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven